Uselite se već ovog ljeta u svoj novi stan visoke kategorije u Tivtu. Ekskluzivni stambeni objekat “Park residence” se nalazi u centru Tivta, na uglu Đačke i Istarske ulice sa pogledom na najljepši park na moru. Uz sami park, u neposrednoj blizini morske obale i ekskluzivnog kompleksa Porto Montenegro, objekat pruža intiman i nesvakidašnji osjećaj stanovanja. Osim toga, u blizini objekta su i sportski tereni, Dom Zdravlja, crkva, škola, vrtić, pozorište, caffei i restorani, supermarketi i drugi brojni sadržaji.

Objekat je zatvorenog tipa, izuzetnog kvaliteta gradnje, za kupce koji za sebe žele i biraju samo najbolje. „Park residence” ima sopstveno i intimno dvorište, garažu, ostave, povezanost sa glavnom ulicom kao i direktnu povezanost sa glavnom magistralnom saobraćajnicom i predstavlja jednu od najboljih lokacija za život u Tivtu.

Eksterijer

Dizajnirani tako da odgovore potrebama modernih stilova života, eksluzivni rezidencijalni objekat Park Residence u ponudi ima dvosobne i jednosobne tanove. Idealni i za svakodnevni život, kao i da budu vaše mjesto odmora na Mediteranu, stanovi nude izbor eksluzivnog sofisticiranog dizajna enterijera. Dizajn enterijera se u fazi gradnje može prilagođavati pojedinačnim željama kupaca, što će dodatno život u vašem novom domu učiniti prijatnijim.

Enterijer

Privatnost i dostupnost

Posebna pažnja je posvećena kvalitetu izgradnje, ali i sigurnosti i privatnosti svih vlasnika stanova. Bilo da kupujete nekretninu po prvi put, bilo da ste poslovni čovjek koji često putuje, porodica koja traži više prostora za sebe ili ste penzionisani, imaćete svu potrebnu privatnost i komfor u svom novom domu u Crnoj Gori. Naglašavamo kvalitetna rješenja zvučne izolacije po principu duplih zidova između stanova, višeslojne podne izolocije debljine od preko 3 cm kao i kvalitetnu materijalizaciju fasadnih zidova i spoljašnjeg uređenja. Zgrada posjeduje sistem video nadzora i besplatan internet u zajedničkim prostorijama. Iako je Park Residence udaljen samo kratkom šetnjom od obale, Porto Montenegra, butika i ugostiteljskih objekata, kao naš stanar uživaćete u pogodnosti privatne parking garaže sa dvosmjernom kolskom rampom za ulazak.

Osnove stanova

Želeći da udovoljimo zahtjevima naših kupaca, Rezident eksluzivni stambeni objekti su namijenjeni onima koji žele da uživaju u dodatnoj privatnosti koju manje stambene građevine imaju, uživajući istovremeno u savremenom dizajnu i efikasnoj i efektivnoj upotrebi prostora.

Lokacija

Eksterijer

Dizajnirani tako da odgovore potrebama modernih stilova života, eksluzivni rezidencijalni objekat Park Residence u ponudi ima dvosobne i jednosobne stanove. Idealni i za svakodnevni život, kao i da budu vaše mjesto odmora na Mediteranu, stanovi nude izbor eksluzivnog sofisticiranog dizajna enterijera. Dizajn enterijera se u fazi gradnje može prilagođavati pojedinačnim željama kupaca, što će dodatno život u vašem novom domu učiniti prijatnijim.

Enterijer

Privatnost i dostupnost

Posebna pažnja je posvećena kvalitetu izgradnje, ali i sigurnosti i privatnosti svih vlasnika stanova. Bilo da kupujete nekretninu po prvi put, bilo da ste poslovni čovjek koji često putuje, porodica koja traži više prostora za sebe ili ste penzionisani, imaćete svu potrebnu privatnost i komfor u svom novom domu u Crnoj Gori. Naglašavamo kvalitetna rješenja zvučne izolacije po principu duplih zidova između stanova, višeslojne podne izolocije debljine od preko 3 cm kao i kvalitetnu materijalizaciju fasadnih zidova i spoljašnjeg uređenja. Zgrada posjeduje sistem video nadzora i besplatan internet u zajedničkim prostorijama. Iako je Park Residence udaljen samo kratkom šetnjom od obale, Porto Montenegra, butika i ugostiteljskih objekata, kao naš stanar uživaćete u pogodnosti privatne parking garaže sa dvosmjernom kolskom rampom za ulazak.

Osnove stanova

Želeći da udovoljimo zahtjevima naših kupaca, Rezident eksluzivni stambeni objekti su namijenjeni onima koji žele da uživaju u dodatnoj privatnosti koju manje stambene građevine imaju, uživajući istovremeno u savremenom dizajnu i efikasnoj i efektivnoj upotrebi prostora.

Lokacija

Show